معرفی دانشکده
دانشکده علوم پایه و فن آوریهای نوین زیستی در سال ۱۳۹۱ با اساتید مجرب و اعضاء هیأت علمی توانمند شروع به فعالیت کرد. اندیشه تأسیس این دانشکده، مسبوق به تجربه موفق دانشگاه علم و فرهنگ در خصوص راه اندازی دوره های تحصیلات تكمیلی با همكاری پژوهشكده های جهاددانشگاهی است.تجربه ای كه هرچند زمان زیادی از آن نمی گذرد لیكن ارزیابی های به عمل آمده حكایت از موفقیت و پویایی آن می كند و می تواند به عنوان بعنوان یك الگو در توسعه تحصیلات تكمیلی مورد استفاده قرار گیرد.
تشكیل و راه اندازی دانشكده علوم پایه و فناوری های نوین زیستی بستر مناسبی است كه چشم اندازی وسیع و مملو از توانمندی های علمی- پژوهشی و آموزشی را فراروی این نهاد قرار می دهد و توفیق بیش از پیش ارائه خدمات تخصصی در حوزه پزشكی را برای هیأت علمی و محققان این نهاد فراهم می سازد.
از سوی دیگر تأسیس این دانشكده فرصتی را فراهم می سازد تا از بهره برداری حداكثری از سرمایه گذاری های زیادی كه در عرصه تحقیقات در۱۰گروه پژوهشی حوزه علوم پزشكی جهاد دانشگاهی انجام می گیرد، صورت پذیرد. بطوریقین در كنار فعالیت های پژوهشی فرصت مغتنمی فراهم می شود تا ضمن شتاب بخشیدن به انجام پروژه های تحقیقاتی، دانشجویان زیادی نیز بكار گرفته شده و از این رهگذر فرآیند آموزشی و تربیت نیروهای متخصص نیز حاصل می شود. به عبارت دیگر با توجه به فراوانی تحقیقات كاربردی و توسعه ای كه در گروههای پژوهشی یاد شده صورت می گیرد. این امكان فراهم می شود تا در یك ساختار آموزشی مناسب به نوعی آموزش فناوری بنیان پی ریزی گردیده و حاصل تجربیات پژوهشی و دریافت های عمیق مفاهیم علمی از طریق فرآیند های آموزشی ضمنی و از سوی دیگر این حركت می تواند یك اقدام بدیعی در عرصه پیشرفت علم و فناوری كشور به حساب اید زیرا این نخستین تجربه دانشگاهی كشور خواهد بود كه اموزش را در بستری از تحقیقات بنا می گذارد. لذا جذب دانشجو صرفا در سطح تحصیلات تكمیلی و با هدف پیشبرد برنامه های تحقیقاتی صورت خواهد گرفت كه سازوكارهای اجرایی ان در برنامه های اجرایی این دانشكده دیده شده است.
مصاحبه با معاون محترم دانشکده علوم و فناوری های نوین زیستی
آقای دکتر عرفانیان استادیار و معاون دانشکده در خصوص و رشته های موجود و دوره ها توضیحاتی را ارائه داده اند که شما را به مشاهده ویدیو دعوت می کنیم.
رشته های تحصیلی
در حال حاضر در کلیه مقاطع در رشته های مختلف دانشجو می پذیرد
اهداف دانشکده
- برگزاری دوره های ميان رشته ای و فناوری بنيان مورد تاييد شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشكی و وزارت علوم
- تربيت نيروی انسانی مؤمن، و با توان علمی و مهارتی بالا درحوزه علوم پايه زيستی و پزشكی
- اشاعه يافته ها و تجربيات حاصل از پژوهش در سطح جامعه
- عميق و پويايی فعاليت های پژوهشی از طريق ورود دانشجويان تحصيلات تكميلی
- توسعه كارآفرينی بويژه در حوزه های با فناوری پيشرفته
- گسترش همكاری های علمی- فناوری در سطح بين المللی
- جذب متخصصين ايرانی مقيم خارج از كشور
- همكاري با دانشمندان مسلمان در اقصی نقاط جهان
- هم افزايی ظرفيت های پژوهشی–آموزشی
- گسترش مقاطع تحصیلات تکمیلی و ایجاد رشته های تحصیلی منطبق بر آمایش آموزش عالی